Over Marloes Elbrink

Stekker als symbool voor stromende energie en het maken van goed contact. Een stekker zorgt ervoor dat iets gaat werken, maakt verbinding, zorgt voor energie.

Vraagstukken op het gebied van Personeelsmanagement en Human Resource Development los ik graag op. Gezien de eisen die aan mensen wordt gesteld, is het van belang dat ze aanpassingsvermogen ontwikkelen en zelfsturend zijn. Dat is ook altijd het uitgangspunt geweest in mijn leven. 

Ik heb dan ook nooit een 'standaard' loopbaan gehad, maar actief geweest op meerdere gebieden en vanuit meerdere rollen. In ieder geval in organisaties waar er iets te ontwikkelen viel, of waar de ervaring en energie miste zaken voor elkaar te krijgen.

Ik ben verbindend en voel me altijd betrokken bij de taak van de organisatie en mijn eigen opdracht daarin. Mijn intuitie is sterk ontwikkeld en kan snel inschatten wat er nodig is een ontwikkeling op gang te brengen, te versnellen of in goede banen te leiden. Een coachende en ook sturende houding kenmerkt mij. Ik zie haarscherp waar processen vastlopen of effectiever kunnen.

Met Stekker Coaching kan ik doen waar mijn energie van gaat stromen, en hoop daarmee ook anderen te helpen en inspireren. 

Meer te weten komen over mijn kennis en ervaring? Zie ook mijn linked-in profiel.

Bel gerust voor meer informatie of inspiratie......Maak Contact!

Stekker identity and website by Streeff