Stekker Trainingen

Voor het maken van contact!

Stekker Trainingen zijn gericht op het maken van goed contact in organisaties!

Daarmee voorzien Stekker Trainingen in de behoefte van mens en organisatie om een goede verbinding met elkaar aan te gaan.

Belangrijk in tijden waarbij het vertrouwen tussen mens en organisatie op de proef wordt gesteld. Door de War on talent is het belangrijk een aantrekkelijke werkgever te zijn. En voor werknemers is het belangrijk inzetbaar te blijven op de interne of externe arbeidsmarkt. Daarbij is het ook van belang dat mensen met zichzelf in verbinding staan en hun sterke punten inzetten en duurzaam ontwikkelen.

Ontwikkelingsgericht HRM en talentgericht leiderschap is een manier om de ontwikkeling van mens en organisatie bij elkaar te brengen. De interventies passend bij Human Resource Development bevorderen het werkplek leren. Trainingen zijn daaraan ondersteunend, maar staan nooit op zichzelf bij Stekker Coaching.

Een maatwerk aanpak biedt mogelijkheden die daarvoor niet zijn benut. Trainingen zijn gericht op de organisatie, team(s) of medewerkers met onderwerpen die passen bij ontwikkelingsgericht HRM en leiderschap.

Onderwerpen waar Stekker Coaching trainingsprogramma's voor maakt zijn:

- verbetering van communicatie
- identificeren en ontwikkeling van talenten
- duurzame inzetbaarheid
- talentgericht leiderschap
- coaching
- werkplekleren
- aantrekkelijke werkgever zijn
- employee experience onder de loep
- strategische personeelsplanning
- human resource development in de praktijk
- ontwikkelingplannen maken
- het nieuwe beoordelen
- etc. 

Meer weten?

Maak contact!

Stekker identity and website by Streeff