Stekker LifeCoaching

Vergroot je levensgeluk.

LifeCoaching is een nieuwe stap zetten voor jezelf en in jouw werk en leven!
Een leven vormgeven dat bij je past, maakt je energieker, tevredener en succesvoller. 

De LifeCoachingssessies helpen je persoonlijk te ontwikkelen en geven richting aan je leven. Wat natuurlijk ook ten goede komt van je werk en je professionele ontwikkeling.

Zorg voor duurzame inzetbaarheid zodat je je mogelijkheden benut in de organisatie en op de arbeidsmarkt.

De vele keuzemogelijkheden in het leven bieden je de mogelijkheid je leven vorm te geven zoals jij dat wilt. Het is de kunst te zorgen dat je dat niet als belastend ervaart. Het is fijn te kunnen omgaan met factoren die jouw leven positief of negatief beïnvloeden.

Als je de dingen op z'n beloop laat, heb je kans dat je leven te veel door andere mensen wordt beïnvloed. De krachtigste invloed komt uit jezelf, je innerlijk. Onbewuste invloeden kunnen je onderuit halen, zoals onzekerheid, angst of besluiteloosheid. Maak contact met jezelf en ontdek wat je sterkte punten zijn, waar je echt zin in hebt en wat je gelukkig maakt. 

Wat en Hoe?
In 7-10 sessies staat een onderwerp uit jouw leven centraal. Door contact te maken met je hart en je lijf, naast het contact met je hoofd, gaat je energie stromen. Krachten van binnen uit wordt weer nieuw leven ingeblazen. Je komt letterlijk en figuurlijk in beweging.
Je maakt een plan om een keuze te maken en uit te voeren, je gedrag te veranderen of jezelf beter te leren kennen en ontwikkelen.

LifeCoaching helpt je werken aan:
- de balans tussen werk en vrije tijd
- verhoging van het zelfvertrouwen
- hantering van stress
- verbetering van communicatie
- ontwikkeling van talenten
- afstemming van loopbaan op levensloop
- verbetering van relaties en
- ontwikkeling van positieve toekomstvisies.

Een coachingsonderwerp kan een concrete keus zijn, bijvoorbeeld meer of minder gaan werken. Of je wilt meer inzicht in je talenten en hoe je die beter kunt inzetten en ontwikkelen.

Ook kan het gaan over een sluimerend gevoel, zoals bij de vraag 'Is dit nou alles?'. Misschien geeft je lijf al een tijd aan dat het meer aandacht wil, bijvoorbeeld bij het ervaren van stressgerelateerde klachten als rugpijn, hoofdpijn of een burnout.  

LifeCoaching past bij iedereen, omdat het wordt afgestemd op jouw manier van leren en werken. 
Meer weten? Maak contact!

Stekker identity and website by Streeff